donderdag 16 juni 2011

Kader Gürbüz nieuw in 'Familie' als Caroline

Kader Gürbüz nieuw in 'Familie' als Caroline.
Kader Gürbüz maakt haar opwachting in 'Familie'.
De kijkers van Familie zien in 2011 ook twee vertrouwde gezichten vertrekken. Acteurs Erik Goris (56) en Patrick Vandersande (39) die in de serie Rob en Mario speelden, worden uit het scenario geschreven. Goris speelde sinds 1999 mee, Vandersande sinds 2003.
Het personage Rob verdwijnt in juni van het scherm, Mario in mei. In de wereld van de soaps gaat 'gaan' altijd gepaard met 'komen': op 11 december zal Hans De Munter in Familie te zien zijn als Dirk De Cockelaere. In juni 2011 doet Kadèr Gürbüz haar intrede in het familiebedrijf als pr-verantwoordelijke.
Veronique Van den Bossche is al jaren actief in de modewereld en weet als de beste hoe hard en grillig die is. Elke collectie opnieuw worden de ontwerpers uitgedaagd om trends voor te zijn en om hun creativiteit heruit te vinden zonder afbreuk te doen aan de stijl van het label. Een collectie die flopt is een financiële aderlating en hypothekeert meteen het volgende seizoen.
Veronique staat dan ook op haar strepen binnen MVM. Geen enkel ontwerp gaat in productie zonder haar zegen en elke stof zal ze vooraf goedgekeurd hebben. Voor Veronique was het dan ook een hele aanpassing toen Mathias, de vriend van haar moeder en aandeelhouder binnen MVM, een samenwerking forceerde met F@C, de winkelketen van Gilbert met eigen confectiecollecties.
 
Aanvankelijk wou ze niets te maken hebben met F@C en negeerde ze botweg hun jonge gedreven ontwerper Axel, die volgens Gilbert en Mathias ook MVM uit de nood kan helpen. Meer nog, ze nam revanche door oude rot Maxim, de ontwerper met de divastreken die zeventien jaar geleden voor het modehuis van haar moeder Maison Marie-Rose tekende, terug in dienst om de soiréelijn uit te werken.
Tussen de twee ontwerpers botert het absoluut niet. Maxim kan het niet laten om non-stop commentaar te geven op het werk van Axel, maar zelf bevindt hij zich in een creatieve impasse. Hun gekibbel werkt Veronique danig op de zenuwen. En alsof dat niet genoeg is, krijgt ze op donderdag 16 juni te maken met Caroline.
Caroline(Kader Gurbuz) is de zelfzekere PR-verantwoordelijke van F@C, die net als Veronique op haar strepen staat. Ze is er de vrouw niet naar om zich opzij te laten duwen en ze verdedigt haar terrein als een leeuwin.
 
Ondermaatse prestaties duldt Caroline(Kader Gurbuz) niet, afspraken zijn er om na te komen en discussiëren kan alleen als de tegenpartij weet waar die het over heeft. Kortom, het ziet er naar uit dat Veronique haar gelijke heeft gevonden in Caroline...
Vlaamse ster actrice Kadèr Gürbüz geeft in 'Familie' gestalte aan de stijlvolle maar assertieve Caroline voor haar rekening. De populaire actrice is bij de televisiekijkers bekend van hoofdrollen en gastoptredens in o.a. 'W817', 'Flikken', 'Jes', 'De Kotmadam', 'FC De Kampioenen', 'Aspe', 'Witse', 'Mega Mindy' en 'Code 37'.
 
De 'Familie'-kijkers die meteen willen kennismaken met Caroline(Kadèr Gürbüz), kunnen de afleveringen zoals altijd in preview bekijken bij iWatch en iWatch.be.
'Familie' met Kadèr Gürbüz, van maandag tot zaterdag op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten