maandag 6 februari 2012

'Kadèr Gürbüz is genekt door het reglement van Sterren op de dansvloer'


'Kadèr Gürbüz is genekt door het reglement van Sterren op de dansvloer'

Het nieuwe reglement van Sterren op de dansvloer heeft Kadèr Gürbüz genekt. Dat erkent Davy Brocatus, jurylid van de danswedstrijd op VTM.

Vorig jaar kregen de koppels punten van de jury die bij de stemmen van de kijker werden geteld. De twee koppels met de laagste score moesten nog een duel of 'dance off' beslechten.

Bij dat duel hakte de jury de knoop door. In dat scenario had actrice Kadèr Gürbüz nog in de wedstrijd gezeten: zij had een duel tegen Wouter Van Bellingen sowieso gewonnen.

Jurylid Davy Brocatus vindt het jammer dat de jury dit jaar niemand kan 'redden' met zo'n duel. 'Misschien moet VTM erover nadenken om dat systeem terug in te voeren.

Ik snap wel dat het meer geld en tijd kost: vorig jaar had je twee uitzendingen per week door dat bijkomende duo. Niet handig, want dat duel werd vooraf opgenomen en zo kun je de uitslag moeilijk geheim houden.'

Brocatus vindt het jammer dat de sexy danseres Kadèr Gürbüz moest vertrekken. 'Het doet me denken aan Gène Bervoets: iederéén kende Gène, maar hij had geen publiek van sms'ers achter zich. Vergeet niet dat Sterren op de dansvloer de eerste weken een heel groot zwevend publiek heeft. Pas als de finale nadert, spelen de danskwaliteiten echt een rol.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten